Activarea modului întunecat pe Facebook Desktop

Modul întunecat devine din ce în ce mai popular, oferind o experiență mai plăcută ochilor și economisind energie în timp ce navighezi pe desktop. Dacă vrei să activezi modul întunecat pe Facebook Desktop, urmează acești pași simpli conform ghidului detaliat de mai jos.

1. Deschide Browser-ul și Accesează Facebook:

Asigură-te că browser-ul tău web este deschis și navighează la pagina principală a Facebook-ului la adresa https://www.facebook.com/.

2. Conectează-te la Contul Tău:

Dacă nu ești deja conectat, introdu adresa ta de e-mail sau numărul de telefon și parola pentru a accesa contul tău Facebook.

3. Accesează Setările Contului:

În partea dreaptă sus a paginii, vei găsi o săgeată în jos. Dă clic pe săgeată și selectează „Setări” din meniul derulant.

4. Navighează la Opțiunea „Mod General”:

În meniul din stânga, caută și selectează „Mod General”. Acesta este locul unde vei găsi opțiunile de personalizare ale aspectului Facebook-ului.

5. Schimbă Setarea Modului de Culoare:

În secțiunea „Mod de Culoare”, vei vedea opțiunile „Luminos” și „Întunecat”. Dă clic pe „Întunecat” pentru a activa modul întunecat.

6. Salvare și Confirmare:

Asigură-te că ai salvat setările tale. În partea de jos a paginii, vei găsi butonul „Salvează modificările”. Dă clic pe el pentru a confirma schimbările.

7. Verificare Mod Întunecat:

După ce ai salvat modificările, întreaga interfață a Facebook-ului Desktop ar trebui să se schimbe în modul întunecat. Culorile vor fi mai închise și mai ușor de privit în condiții de lumină scăzută.

8. (Opțional) Descarcă Extensii sau Tema Întunecată a Browser-ului:

Dacă dorești o experiență întunecată și mai pronunțată, poți să explorezi extensiile browser-ului sau temele întunecate disponibile. Acestea pot oferi o temă întunecată și pentru alte site-uri web.

Concluzie:

Activarea modului întunecat pe Facebook Desktop este un proces simplu și îmbunătățește semnificativ experiența utilizatorului, oferind o interfață mai prietenoasă ochilor. Acest ghid detaliat ar trebui să te ajute să faci tranziția la modul întunecat pe Facebook fără probleme. Bucură-te de navigarea mai confortabilă și atractivă pe desktop!

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *