Pași simpli pentru descărcarea Windows 11 Insider Build în 2024

Cu lansarea continuă a actualizărilor și a noilor versiuni ale sistemului de operare Windows, mulți utilizatori sunt curioși să testeze cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri. Pentru cei interesați să experimenteze versiunea de pre-lansare a Windows 11, cunoscută sub numele de Insider Build, iată câțiva pași simpli pentru a descărca și a instala această versiune în 2024:

1. Înscrierea în Programul Windows Insider

Primul pas este să vă înscrieți în Programul Windows Insider, care vă permite să descărcați și să testați versiunile de pre-lansare ale sistemului de operare Windows. Pentru aceasta, accesați site-ul oficial al Programului Windows Insider și urmați instrucțiunile pentru înregistrare.

2. Descărcarea Windows Insider Preview Assistant

După ce v-ați înscris în Programul Windows Insider, descărcați și instalați Windows Insider Preview Assistant de pe site-ul oficial al Microsoft. Acest instrument vă va ajuta să vă conectați la versiunea de pre-lansare a Windows 11 și să efectuați actualizările corespunzătoare.

3. Configurarea Setărilor Windows Insider

După instalarea Windows Insider Preview Assistant, deschideți aplicația și conectați-vă la contul dvs. Microsoft utilizat pentru înregistrarea în Programul Windows Insider. Apoi, alegeți opțiunile de configurare potrivite pentru a selecta canalul de actualizare dorit și a confirma opțiunile de confidențialitate.

4. Verificarea Actualizărilor Disponibile

După ce ați configurat setările Windows Insider, verificați actualizările disponibile în secțiunea de actualizări a sistemului de operare Windows. Dacă versiunea de pre-lansare a Windows 11 este disponibilă în canalul selectat, veți putea descărca și instala această actualizare.

5. Instalarea Windows 11 Insider Build

Dacă ați identificat actualizarea Windows 11 Insider Build în lista de actualizări disponibile, selectați opțiunea de descărcare și instalați această actualizare conform instrucțiunilor afișate pe ecran. Asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet și suficient spațiu de stocare disponibil pe dispozitivul dvs.

6. Testarea și Feedback-ul

Odată ce ați instalat Windows 11 Insider Build, explorați noile caracteristici și îmbunătățiri aduse de această versiune și testați funcționalitatea sistemului de operare în diverse scenarii de utilizare. În plus, nu uitați să furnizați feedback-ul dvs. către Microsoft pentru a contribui la îmbunătățirea continuă a Windows 11.

În concluzie, descărcarea și instalarea Windows 11 Insider Build în 2024 poate fi realizată în câțiva pași simpli, oferindu-vă posibilitatea de a explora și de a testa cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri ale sistemului de operare Windows înainte de lansarea oficială. Asigurați-vă că respectați toate instrucțiunile și că furnizați feedback-ul dvs. pentru a contribui la dezvoltarea continuă a platformei Windows.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *